Wer ist der Mono?

MonoBrow. Dat is je laten gniffelen en enthousiasmeren met mijn kijk op (Amsterdamse) kunst, cultuur, boeken, muziek, mode, merken, de jaren ’80 & ’90 en af en toe iets met slijmerige monsters of robots. Daarnaast ben ik na een paar jaar ondernemen als partner van Mister Koreander, weer beschikbaar als copywriter en contentstrateeg. Ok doei.

Jan Wicher Emmens.

High Fidelity x Blend

Voor de papieren editie van Blend verzorg ik de rubriek High Fidelity. Hierin praat ik met de meest uiteenlopende influentials over muziek. Denk niet Pitchfork. Maar MiniMail.

I Want My MTV Mobile


Samen met mr. pop art himself schreef ik de copy voor de teaser postercampagne van MTV Mobile, een samenwerkingsverband tussen KPN’s Hi en MTV Networks. Ook was ik verantwoordelijk voor alle copy op het sim pack.

The YouFlickInMyHyveFace Chase

the-chase-MB

Vodafone heeft me benaderd voor het hosten van de YouFlickInMyHyveFace Chase, een online zoektocht door sociale netwerken ter promotie van de Samsung 360, een toestel dat uit z’n touchscreen barst van de sociale features. MonoBrow was het eerste blog en verzorgde de aftrap van deze online campagne.

Dexpo

dexpo

Een expositie met het thema ‘skateboarden in de jaren tachtig in Nederland’. Samen met grafisch ontwerper Rutger Vos heb ik tien (ex)skateboarders gevraagd een herinnering aan de periode 1989-1994 te verbeelden. Met als uitgangspunt een blanco skateboard. De expo vond plaats in gallery Subwalk in Arnhem. Bekijk het resultaat hier.

Street Fighter IV

streetfighterevent

Samen met Swurdin produceerde ik een event voor de lancering van een nieuwe videogame in een legendarische reeks. Een bijeenkomst waar de game speelbaar was voordat hij in de winkel lag. Inclusief dranksponsor, dj’s, gratis games, flyer en shirt-ontwerp in samenwerking met een Amerikaanse illustrator. De foto’s vind je hier.

Rich Magazine

999901019_Rich Magazine_OmslagSPREAD.indd

Voor Rich magazine (een uitgave van reclamebureau Rich) was ik verantwoordelijk als hoofdredacteur. Het tijdschrift was een éénmalige uitgave die het veelzijdige netwerk van Rich toont. Met medewerking van onder andere Levi van Veluw, Isabella Rozendaal, Shoe en Adriaan Mellegers.

GlamCult

glamcult

In 2009 bood style paper Glamcult me de ruimte om m’n struggle met mode en stijl van me
af te schrijven in een eigen column. Je komt de papieren versie van het magazine tegen in café’s en winkels. De pdf download je hier.


MyMonobrow.nl MyMonobrow.nl