Watch Wrestlers: G-Shock GA100 vs Omega PloProf

mode, play - Geplaatst op 16 februari 2010

MonoBrowWrestleWatch copy

Mode. Geef je toe aan die peer pressure en ga je voor een nieuwe variant op je oude vertrouwde G-Shock? Of laat je zien dat stijl niet iets is wat in de jaren negentig door een Cross Colours dragende Timberland stampende head is uitgevonden en trek je die Jacques Cousteau Omega om je pols? Bij twijfel: kijk gewoon wie er als winnaar uit deze Watch Wrestlers komt en maak je keuze.

/doet Michael Buffer stem opzetten

Het belooft een intense strijd te worden tussen twee extreme tegenpolen. In de rechterhoek staat een intimiderende uitdager; de Casio GA100 is het talent, afkomstig uit een Aziatische dojo waar ze sinds de jaren tachtig bewijzen dat brute kracht en precisie een dodelijke combinatie zijn.

Hij neemt het op tegen de Omega PloProf 2009, zoon van de legendarische PloProf, getraind door avonturier en stijlicoon Jacques Cousteau en oh wat gebeurt hier! Casio wacht niet op het signaal van de scheidsrechter en hoekt gelijk met z’n onverwoestbare buitenkant de manager van PloProf 2009 neer! Wat een spektakel En wat een vuile streek dames en heren.

Ronde 1
PloProf 2009 is woest. Inmiddels is iedereen uit de ring gestapt en, ja hoor: PloProf gebruikt zijn polsband die zelfs tegen haaientanden bestand schijnt te zijn om GA100 een piledriver cadeau te doen. Dat wordt koppijn vanavond voor PloProf!

Ronde 2
De eerste ronde was duidelijk voor PloProf 2009. Het is de vraag hoe GA100 reageert: gelijk vanaf het begin z’n intimiderende uiterlijk gebruiken of meer defensief vechten en z’n legendarische incasseringsvermogen het werk laten doen. Oooh! Wat een beuk! GA100 gaat neer via de touwen door een razendsnelle suplex van PloProf 2009. Einde verhaal voor de Japanner deze ronde.

Ronde 3
De twee minuten rust lijken GA100 goed te hebben gedaan. Vanaf het geluid van de bel ramt hij in op de arrogante PloProf 2009, die lijkt het drukker te hebben met het showen van zijn features aan de rondemissen en wordt nu genadeloos afgestraft. Mein got! Het verschil in techniek wordt wel duidelijk zeg. GA100 heeft zijn tegenstander klem. Einde ronde drie. Einde wedstrijd.

————————————————————-

Tsja, dat betekent dat de altijd verzorgde Omega PloProf 2009 deze clash van de klokken gewonnen heeft. Flauw hoor, dat Casio G100 het niet sportief opneemt. Hij knippert een paar keer met z’n backlight en verdwijnt van het strijdtoneel. Wat een avond!

WINNAAR: Omega PloProf 2009

VERLIEZER: GA-100-1A1DR

Tweet Dit Knal op Facebook

Comments

  1. 1

    Hij is zeker dope (dus winnaar), maar ik zou m wel samen met deze dragen.

    http://thegarageblog.com/garage/wp-content/uploads/delorean_19813.jpg

  2. 2

    Het is een beetje als een kut te vergelijken met een kont gat. Tis dat het allebei een gat is maar daar houdt de vergelijking dan ook mee op.
    Ploprof is leuk, maar daar ga je toch niet mee lopen… Ben je dan een professioneel duiker of zo? Genoeg leuker dingen voor die prijs. Bovendien is het een re-make….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


MyMonobrow.nl MyMonobrow.nl