Sunbath mixtapes geven je leven zin. (En helpen je met de meisjes.)

boombap - Geplaatst op 24 december 2016

De vrouw is een mysterie. Als je tenminste af moet gaan op de enorme hoeveelheid kunst, zelfhulpboeken en Tumblr-pagina’s waarin de ongrijpbaarheid van die heerlijke kontschudders centraal staat. Toch is worstelen met de wijfies nergens voor nodig. Zet een Sunbath-mixtape op en alles wordt duidelijk.

DJ, producer en skateboard entiteit Gossé de Skater en grafisch ontwerper Fresh Company zijn verantwoordelijk voor Sunbath, een jaarlijkse achter elkaar gezette reeks zeer bijzondere liedjes.

BonBonBloc door je boxen
In eerste instantie zal de (waarschijnlijk) mannelijke luisteraar de crate diggende kwaliteiten van de muziekselectie waarderen. Pure BonBonBloc door je boxen. Maar zet een Sunbath-mixtape op in het bijzijn van een vrouw die je dierbaar is en pas dan openbaart zich de ware kracht van deze mix.

Dit is het geluid dat je laat voelen waarom je ooit verliefd werd op je schatje. Dit zijn de tunes waarmee je rechtstreeks intapt op het levensritme van moeder aarde. Upload een foto van je lief terwijl je naar Sunbath luistert en je unlocked direct de ‘vrouwelijk aura’ filter op Instagram.

Opeens snap je haar. Of ze nu naast je staat bij het vegetarische schap in de supermarkt, om je heen danst in de club of zich nog een keer omdraait terwijl jij flesvoeding geeft aan jullie tweede: nu pas maak je een echte connectie.

Sunbath 2014

Dus. Aanzetten op eigen risico:

Enne, volg die # diepindelft, dat is de titel van een skatevideo die door Gossé geding’est is.

Tweet Dit Knal op Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


MyMonobrow.nl MyMonobrow.nl