Nieuw Bij MonoBrow: Maak Kennis Met Boris Postma

goeie-gastcolumn - Geplaatst op 2 maart 2010

Afbeelding 5
Foto: Isabella Rozendaal

Ola allemaal, sommigen van jullie kennen me misschien al, zo niet, dan hier een korte introductie. Mijn naam is Boris Postma, beginnend freelance fotograaf en 24 jaar jong. Op het moment assisteer ik voor fotografe Elza Jo en blog ik voor I Love Fake Magazine. JW vroeg me een kleine duit in het Monobrow zakje te doen en daar kan je als volwaardig popcultuur snuiver natuurlijk geen nee tegen zeggen.

Mijn toevoegingen aan Monobrow zullen vooral zijn op het gebied van comics, manga/anime, horror en eighties gerelateerd spul. Maar natuurlijk zo nu en dan ook uitstapjes naar andere pop culture-onderwerpen. Voor feedback, tips of andere berichten kan je mailen naar contact@borispostma.com.

Tweet Dit Knal op Facebook

Comments

  1. 1

    Borkie, fix even je links. Dan heet ik je welkom tot mijn referentiekader.

  2. 2

    mooie vrachtwagenbinnenband die je daar bij je draagt Boris.

  3. 3

    Foute links? Oeps. Dat is mijn fout.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


MyMonobrow.nl MyMonobrow.nl