Modefotografie in FOAM, dat wordt lachen

.alt, go go go, mode - Geplaatst op 28 juni 2014

 

Modefotografie? Dat is is toch iets met zure Leo’s die met hun graatmagerigheid verveeld in de camera kijken en jou het gevoel geven dat je het niet waard bent hun overpriced textiel te dragen? Niet als het aan Foam ligt.

Chad Moore

(Geen idee wat dit overigens prachtige beeld van Chad Moore met mode te maken heeft, maar goed. Hij doet ook mee aan deze expositie.)

 

Ik ben uitgenodigd voor de opening van Don’t Stop Now: Fashion Photography Next. Vanaf 11 juli tot 7 september kun je bij FOAM terecht voor een expositie waarin een nieuwe generatie beeldmakers die into mode is, laat zien waartoe ze in staat is.

Godzijdank is een groot deel van de geselecteerde fotografen niet alleen in het bezit van een scherp oog, maar ook van een gezond gevoel voor humor van de onderste plank. Hieronder alvast wat voorpret met werk van de fotografen die meedoen:

 

jonathan-hallam

hihi, bowlen.

tyrone-lebon

 

Nog niet overtuigd? Dan hier wat namedroppings: Brendan Baker & Daniel Evans, Mel Bles, Charlie Engman, Jonathan Hallam, Jamie Hawkesworth, Erik Madigan Heck, Julia Hetta en nog veel meer bloedtoppers tonen hun werk tijdens deze foto expositie.

Don’t Stop Now: Fashion Photography Next – FOAM Amsterdam. Van 11 juli – 7 september 2014

Tweet Dit Knal op Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


MyMonobrow.nl MyMonobrow.nl