Missie Aarde is de tv-show waar je Netflix een half uurtje voor uitzet.

.alt, steven spielberg - Geplaatst op 3 februari 2015

Missie Aarde is hard op weg om de Hertenkamp van de jaren ’10 te worden. Overeenkomsten genoeg: sterke toneelacteurs die op televisie zo mogelijk nog beter overkomen dan op een podium, pastiche’achtige knipoog naar een bestaand genre (Hertenkamp: soap, Missie Aarde: documentaire). En ik denk dat de kijkcijfers ook dramatisch zijn. Kortom: alle ingrediënten zijn aanwezig om Missie Aarde nu al als een cultklassieker te betitelen.

Een van de helden uit Missie Aarde is Alex Klaasen. Nu wil het toeval dat ik hem al eens eerder heb geïnterviewd op MonoBrow. Maar inmiddels ben ik zijn contactgegevens kwijtgeraakt (data opslaan op je telefoon ipv Google for the lose), dus is het me niet gelukt hem te spreken.

Missie Aarde

Om deze posting te redden hier alsnog mijn vragen aan Alex, inclusief te verwachten antwoorden:

 

Hoe bang was je als kind voor de ruimtemonsters uit de Alien films?

Hier zegt Alex vast iets over het feit dat hij vroeger helemaal niet van science fiction hield.

 

Zat jij in Team C3PO of was je fan van R2D2? Waarom?

Dus dan is deze vraag ook lekker relevant. Zucht.

 

Ken jij mensen zonder inbeeldingsvermogen die SF en andere speculatieve kunstgenres niet trekken omdat het niet ‘echt’ is?

Mmm, Alex is zo’n leuke vent, die heeft vast alleen maar gave mensen om zich heen verzameld mèt fantasie en een open geest.

 

De invloed van The Office is groot en dat bedoel ik positief. Timing van de humor, cameravoering, onderlinge relaties… Hoe weet je als acteur van te voren of de potentie van een script tot uiting gaat komen?

Als ik Alex was zou ik nu zeggen: “ik begrijp je punt MonoBrowtje, maar wat wil je dat ik zeg? Geen idee namelijk. Dat is een risico….”

Ha, duidelijk Alex, dank voor je tijd

Hier heeft Alex het gesprek waarschijnlijk weggedrukt.

Tweet Dit Knal op Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


MyMonobrow.nl MyMonobrow.nl