Mannenbeen, Ik Heb Nieuws Voor Je

mode - Geplaatst op 9 mei 2011

Best mannenbeen: ik heb nieuws voor je: JE BENT GEEN VROUWENBEEN. Je zit vol littekens, knokige uitstulpingen, je bent pezig als een afgekloven spare rib of juist prominent aanwezig door een paar opdringerige ballonkuiten, en verpakt in een huid die witter is dan Cate Blanchett die, net terug van een gebitsbleeksessie, in haar nakie op een ijsbeervel voor een witgestucte openhaard een glas melk drinkt.

Bovendien zien die Jordan V’s, Grensons en andere schoenen er niet uit, of je ze nu met of zonder sokken draagt. Het ergste? JE WORDT BEDEKT DOOR EEN LAAG HAREN. Stugge, gedraaide of juist lafjes op die nietsvermoedende lentewind meegolvende, rechte haren. Soms pikzwart, vaker nog peper en zout, maar immer S.M.E.R.I.G..

Een echte Fantastic Man draagt een lange broek. Altijd. Een dunne in de zomer, een warme in de winter. Zodat je op elk moment van de dag klaar bent voor het maken van een powermove.

Maar goed. Omdat je toch niet naar mij luistert en ik begrijp dat een man die zijn benen scheert nog erger is dan eentje die zijn Nespresso cups selecteert op kleur in plaats van smaak, vraag ik je dit: als je deze zomer je innerlijke been exhibitionist de vrije loop geeft, beloof me dat je dan je slippers thuis laat als je de stad in gaat. Want teennagels van mannen, dat zijn dus heel geen teennagels van vrouwen.

Tweet Dit Knal op Facebook

Comments

 1. 1

  Lange broek, word, maar mag ik nou ook al geen slippers meer dragen bij 25+ graden? Kom net terug van m’n pedicure, goddamnit..

 2. AvatarRoland @RQCG
  2

  Im damn proud of my sexy male legs! Lekker veel blonde haren, als een vacht rondom mijn kuitspieren! Maar in korte broek met slippers door de stad lopen is indeed NOT sexy. Sporten en op het strand zitten vind ik daarom veel interessanter ;-).

 3. 4

  ben het eens met slippers. bermuda’s zijn best sexy tho.

 4. 5

  Slippers inderdaad never, korte broek kan wel gewoon. Espadrilles zijn goed voor de zomer, die achterkant kan je zo vouwen. Do it.

 5. 6

  Niemand komt aan mijn slippers. Behalve ik dan, natuurlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


MyMonobrow.nl MyMonobrow.nl