Leo Svirsky Story: een korte film door Thijs Jaeger

steven spielberg - Geplaatst op 2 maart 2011

Thijs Jaeger vertelde me in een email dat hij MonoBrow sinds twee jaar volgt. Waarschijnlijk net zo lang als hij studeert aan het grafisch lyceum in Utrecht. Maar zoals mijn neef uit Noorwegen altijd zegt: “van een studie is nog nooit iemand beter geworden en Jennifer Lopez al helemaal niet.

Dat moet Thys ook gedacht hebben en daarom begon hij samen met Lennart de Neef een mediaproductiebedrijf.

Heel goed heren, gewoon zelf doen, de dingen. Jaeger mailde me natuurlijk niet alleen om te vertellen dat hij een MonoBrowser is. Hij is ook benieuwd wat ik van zijn korte film over de jonge kunstenaar Leo Svirsky vindt.

Twee woorden: Bonjourke, dat is een prachtige edit met mooi camerawerk. Ondanks het feit dat ik weinig geduld heb voor de geluiden van eh, geluidskunstenaars, heb ik het filmpje afgekeken. Dit portret prikkelt met een mooi gepresenteerd verhaal over een wonderlijke artiest.

Tweet Dit Knal op Facebook

Comments

  1. 1

    Geweldig, hier heb ik heel erg van genoten.

  2. Pingback: Zappa! | Weblog Dré Oudman Appingedam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


MyMonobrow.nl MyMonobrow.nl