Jouw muur heeft deze sexy Street Fighterkunst nodig.

.alt, play - Geplaatst op 23 december 2013

MonoFriend Maarten Brands van kunsthandel Cook & Becker hield begin jaren negentig net als elke gezonde Hollandse jongen van Jozef Kiprich, Blackstreet en de digitale dijen van Street Fighter vechtgodin Chun-li. Op de valreep van 2013 zorgt Maarten ervoor dat jij straks supermooie Street Fighterkunst aan je muur hebt hangen. Dat zit zo…

Cook & Becker verkoopt exclusief artwork van de illustratoren van videogames. Het laatste project dat Maarten voor elkaar heeft ge’dragon puncht is een samenwerking met spelletjesuitgeverij Capcom. Terwijl jij je nog steeds moet verantwoorden bij je schatje voor dat halve uurtje Battlefield 4 per avond, laat Maarten zien dat een hobby die bestaat uit het zo bruut mogelijk verplaatsen van pixels weldegelijk tot een waardevolle carrière kan leiden.

Hij zocht contact met Capcom, vertelde over zijn online kunstgalerie en sonic boom!: hij kreeg het voor elkaar om samen met die legendarische Japanners de mooiste illustraties uit het SF-archief te gebruiken voor prints in beperkte oplage. Just. Wow.

Het gaat om artwork van Street Fighter II t/m Street Fighter III: 3rd Strike. Een tweede set met moois voor aan je muur verschijnt begin volgend jaar en is meer gericht op Street Fighter IV.

Anyhoo. Dit is het moment waarop je op de link hieronder klikt om je te vergapen aan tekenwerk uit 20 jaar Street Fighter. Mocht je wat moeite hebben met het verantwoorden van het prijskaartje bij je schatje: alle prints zijn Certfied Art Giclees van museale kwaliteit, met de hand genummerd, en worden geleverd met een Certificaat van Echtheid gesigneerd door Streetfighter’s huidige Executive Producer Yoshinori Ono. Kortom, een stuk waardevoller en -vaster dan die A.P.C. duffelcoat die zij zonodig moest hebben.

originele Street Fighter prints – Cook & Becker

Tweet Dit Knal op Facebook

Comments

  1. AvatarMichiel Kroder
    1

    Heb al dat artwork van Bengus, Akiman, Kinu Nishimura, Shinkiro etc. in dit artbook: http://www.amazon.co.uk/SF20-The-Art-Street-Fighter/dp/1897376588 Ook zeer de moeite waard.

  2. 2

    Oeh ja. Die moet ik ook maar eens aanschaffen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


MyMonobrow.nl MyMonobrow.nl