Jill Scott Doet Alsof Het 1991 Is Met Shame

boombap - Geplaatst op 15 april 2011

Trek je Patrick Ewing’s aan, laat je zakie lekker bungelen in je baggy broek en doe net alsof je het beatje en de breaks, crappy ‘rappers’ en dance off houdende volwassen mannen de gewoonste zaak van de wereld vindt. Zo ging het er namelijk aan toe, begin jaren negentig in r&b en radio-friendly rap land.

Jill Scott verwar ik altijd met Faith Evans, maar Scott heeft nooit met Biggie gezoend dus dat is raar. Wat Jill wel gedaan heeft is terugkeren naar haar oude buurt voor de opnames van de clip bij Shame, (eerste single van haar nieuwe album Light Of The Sun).

Het Cecil B. Moore buurtcentrum waar de video zich afspeelt stond op het punt om gesloten te worden. Dat heeft Jill voorkomen door geld in te zamelen met haar Blues Babe stichting. Nu kan de tent weer een tijdje open blijven. En wij kunnen blijven genieten van volwassen breakers. Ying, yang, alles.

Maar goed.

Shame is zo verschrikkelijk retro dat dit een throwback posting zou moeten zijn. Ik ga vrij goed op de minimalistische productie. Jij dan?

Tweet Dit Knal op Facebook

Comments

  1. 1

    wow is dat EVE?! dude ik dacht dat zij al lang 100 baby’s had gebaard en ergens in een kapsalon werkte. Enfin. Ik vind het niet zo’n toffe track. Maar ik vind Jilly from Philly wel buitengewoon sexy in deze clip

  2. 2

    Ik miste de tijgerpootjes op haar titties al anders zag ik het gelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


MyMonobrow.nl MyMonobrow.nl