Ik Wil Niets Liever Dan Merritt Wever

steven spielberg - Geplaatst op 8 december 2010

Oh Merritt maak me gek. Met je sexy konijnenpyjamapakjes. Je kinky onderkin en fletse lokken brengen mijn hoofd op hol. Je houdt je staande in een wereld vol overwerkt cynisme en ruimt het psychologische puin dat je collega’s bij patiĆ«nten veroorzaken lachend op. Mooie Merritt met je heupen waar je gerust thuis mee kunt bevallen en niet voor op je werk hoeft te blijven. Jij verplegende Venus van Willendorf. Ik wou dat ik een dubbele beenbreuk had, dan kon je me verzorgen en lachte ik om je meanderende monologen waarmee je zelfs het hoofd Chirurgie stil krijgt. Wist ik maar wat jouw geheime recept was, dan zou ik het zo voor je stelen en brak ik het pilletje doormidden zodat we het samen konden delen.

Nurse Jackie – Seizoen 2. Nu op Fox Life.

Tweet Dit Knal op Facebook

Comments

  1. 1

    Leuk om te lezen dat James Worthy ghost-writes doet voor je, mijn beste MonoBrauw :p

  2. 2

    James en ik gaan terug als regressie-therapie. Maar wat vind je van de serie?

  3. 3

    Valt het dan niemand op dat je George Clooney op die blonde hebt gefotosjopt?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


MyMonobrow.nl MyMonobrow.nl