Iemand, stop dit: Game Of Thrones verkleedpartijen

.alt, MonoBrow TV - Geplaatst op 21 maart 2013

Nog een paar dagen. Dan begint de reden dat ik een HBO-abonnement heb afgesloten. En zit ik minstens tien weken lang elke maandagavond te fistpumpen en kippenvellen voor mijn plasma-tv. Hoe laat het is? TIJD VOOR GAME OF THRONES SEIZOEN 3. Maar wat is dat? Oh nee! Italianen die zich verkleden als de karakters uit deze geweldige fantasy reeks van George R.R. Martin. God behoede me.

KAHL DROGO KLOON OP LINKS

Hey ijdele Kahl Drogo kloon! Ga je lekker met je geschoren borstkastsituatie? Hopelijk kom je nooit oog in oog te staan met een echte Dothraki. Dan ontdek je waar krijgers mèt lichaamsbeharing toe in staat zijn. En nog iets: die Maybeline eyeliner van je klopt van geen kant. Drogo en zijn maten smeren paardenmest onder hun ogen tegen de woestijnzon. Ga je schamen, jij voetbalvrouw met spiertieten die je er bent. En geef me even zo’n reuze Kinder überraschung Mmkaythanks.
———————–

THE VOICE OF ITALY IN DIT HELE PLAATJE

Wat is dit? De groepsfoto van The Voice Of Italy? Oh, jullie moeten de adelijke Martell familie voorstellen. Sorry, ik dacht even dat ik keek naar een fotoverslag van de AASFNWK, de Anonieme Afgewezen Soprano’s Figuranten die Nooit Meer Werk Kregen. My bad.
———————–


STAR TREK OP RECHTS

Eh Trekkie slash robotfan, Game Of Thrones speelt zich af in een fictieve versie van de MIDDELEEUWEN. Je weet wel, de periode waarin de enige tech bestond uit goed geoliede martelwerktuigen en primitieve telescopen enzo. Daar valt weinig tegen up te beamen Scottje. En wat is het verhaal met die witte gewaden die rechtstreeks uit de kledingkast van een non met smetvrees komen? Heb je in de twintig afleveringen ooit één outfit gezien die niet onder het bloed, bier of zweet zat of besmeurd was met modder?
———————–

NUCLEAIRE OORLOG IN HET MIDDEN

Woah Burger King, je Shrinky Dink kroon is niet helemaal goed uit de oven gekomen. In jouw geval geen overbodige luxe want nu zien je onderdanen niet dat je haaruitval in volle gang is. Net zoals het afbrokkelen van de macht van de Lannisters. Nou ja, gelukkig heb je altijd je ringbaard nog. Die is zelfs bestand tegen iets wat de dijen van de Red Queen heeft voortgebracht.
———————–

ALLES BEHALVE TYRION

Heiligschennis. Kan iemand deze stand in voor Jim Carrey in Dumb & Dumber vertellen dat hij op de verkeerde set staat?
———————–

Tweet Dit Knal op Facebook

Comments

  1. 1

    Vind dit een stuk minder hinderlijk dan al die mensen die opeens doen alsof ze uit Mad Men komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


MyMonobrow.nl MyMonobrow.nl