Hey internet, roep es hell yes voor de Peugeot Rapido

play - Geplaatst op 25 juni 2013

Esthetiek is echt niet zo ingewikkeld. Kwestie van de juiste kleurcombinatie, typografie, proportionering en een spannend lijnenspel.

Oh hallo Peugeot Rapido.

Jij goddelijke gasgever. Met je beestachtig brute bestickering en je sexy formaat.

Als jij me inhaalt op het fietspad ben jij de enige scooter waarvan ik de bestuurder niet tot in de tiende generatie vervloek. Sterker nog, elke keer dat ik dit rollende hoogtepunt uit de vroege jaren negentig door de stad zie rijden, pomp ik mijn vuist op discrete wijze. En voel ik me even onsterfelijk.

peugeot rapido lifestyle

Tweet Dit Knal op Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


MyMonobrow.nl MyMonobrow.nl