Het Is Volop Winter: MonoBrow Bij Nazomergasten

MonoBrow TV - Geplaatst op 8 februari 2011

Het moest er een keer van komen: Tim Arts, collega-scenester en talentvol art director bij het Belgische Mortierbrigade, bleek zes stappen verwijderd van Kevin Bacon en maar vijf van MonoBrow. Die ene stap voorsprong verzekerde me van een plek bij Nazomergasten, het online videofragmentenproject waar meer hipsters voorbijkomen dan de fotowand tijdens een WesC-feestje leuke types gevraagd wordt hun favoriete videofragmenten te selecteren.

Wat mijn selectie betreft: ik heb mijn best gedaan een gevoel van randomness te vermijden. Voor willekeurige Lolz-filmpjes kun je bij Buzzfeed terecht. De fragmenten die ik op een rij heb gezet betekenen dan ook ècht iets voor me. Al was het maar om me te profileren als geloofwaardige man die het snapt. Aan jou de taak om daar doorheen te prikken. Enjoy:

Nazomergasten – MonoBrow

Tweet Dit Knal op Facebook

Comments

 1. 1

  “Het is dat ik getrouwd ben en mijn vrouw in verwachting is.”

  !

  Gefelicteerd man! En Jim Henson is mijn favoriete clipje uit je lijst.

 2. 3

  Beste Monobloggert,

  Lang leve het internet -lees extern geheugen-!
  Shit man. Jordan en Wilkins; Hokus Pokus… Phat!
  Bedankt voor het er op wijzen.

  Kleine opmerking: 1991 was toch echt wel ook het jaar van NWA’s Efil4zaggin. Oh en Blood Sugar Sex Magic.

  Nostalgie. Snnnnniffffffff

 3. 4

  Oh en gefeliciteerd!

 4. 5

  Danku en danku!

 5. 6

  Dope!

 6. 7

  Monobaby on the way? Gefeliciteerd man!

 7. 8

  Big daddy!

  Dat wordt er eentje met veels te veel toys om te erven.

  Congratz!!

  Stefaan & Dominique

 8. 10

  goed man, gefeliciteerd!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


MyMonobrow.nl MyMonobrow.nl