Everything After But Is Dial Tone

d'oh - Geplaatst op 4 maart 2011

Ik heb Charlie Sheen tien minuten gevolgd op Twitter. Toen klikte ik op de unfollow button. Ik geloof niet dat ik iets grappig vind (ook niet op een ironische manier) aan iemand die overduidelijk een zwaar drugsprobleem heeft (om over de mentale kopstorm nog maar te zwijgen).

En toen vond ik dus een plaatje van Sagat uit Street Fighter die een snoeiharde Tiger Blood Knee uitvoert op Ryu:

Whuuut! Dat is heel geen Ryu, dat is een Charlie Sheen! De gelijkenis is beangstigend. Tiger blood = Tiger Knee. Ryu = Charlie. You do the math.

Tweet Dit Knal op Facebook

Comments

 1. AvatarOslo Hilton
  1

  Hear, hear!

 2. 2

  Iemand die gek en daardoor onbedoeld grappig is, prima, maar dit heeft een hoog Sad Keanu-gehalte.

  Sheen is zo ontzettend geforceerd bezig. Heel geen Eddy Wally antics.

 3. 3

  Ik denk niet dat het lachen om de gekke meneer is. De dingen die hij zegt zijn hilarisch, of ze uit een gekje (zoals miss van nimwegen zou zeggen) komen of niet.

 4. 4

  Oh Oslo, gefeliciteerd nog!

  @Boris, misschien, ik stoorde me in ieder geval enorm aan dat gefilmde interview in zijn achtertuin, met een super douche met sik die Sheen ‘interviewt’. Die gezien?

 5. 5

  In ‘Two and a half men’ kan ik wel eens om hem lachen, maar de show wordt toch echt gestolen door Angus T. Jones.

  oh, ook door Kandi

 6. 6

  Echt? Die show heeft me nog niet weten te boeien.

 7. 7

  Je hebt het kennelijk wel geprobeerd en dat staat je te prijzen!
  Natuurlijk is betreffende show van bedenkelijk niveau, maar mijn brein heeft zo nu en dan behoefte aan rust en daar leent dit soort programma’s zich prima voor.
  Je kent ongetwijfeld ‘Cheech and Chong’. Voilá.

 8. 8

  Nee JW, die heb ik nog niet gezien, zo ff kijken. 2 1/2 men is een heerlijke serie, de beste man relativeert zichzelf zoals weinigen dat maar kunnen (of durven) en het gegeven dat zijn rol overlapt met zijn eigen leven is te gek.

 9. AvatarMick Johan
  9

  Wat heb je toch een raar gevoel voor geen humor soms.

 10. 10

  Maar dan heb je me nog nooit niet horen lachen om Cheech en Chong.

 11. 11

  gelukkig is er nog iemand die het ook niet begrijpt. Ik vind het ook erg frustrerend dat iedereen iemand aanbid die gewoon ten eerste : een arrogante lul is en geen zak van het leven begrijpt, ten tweede een junk en ten derde iemand die door bijna elke vrouw die dicht bij hem is heeft aangeklaagd is voor mishandeling . Niet om nu hier de mierenneuker te worden maar ik word er echt heel erg verdrietig van dat dit soort mensen zoveel aandacht krijgen en mensen zo’n achterlijke zinnen als “d’oh winning” herhalen. Wat een complete idioot.

 12. 12

  Dat is denk ik mijn punt, als Charlie gewoon een junk was op de straat keken al die “bewonderaars” hem waarschijnlijk niet in zijn ogen aan als hij een daklozen krant verkocht. Nu is het een held omdat hij een of andere kut show heeft en ongeveer even geld verdient als een middelmatig afrikaans land het hele jaar van kan leven. Waar de fuck zijn wij mee bezig.

 13. 13

  Wat Dieuwertje zegt. Douche bag of niet, er is niets grappigs aan zwaar verslaafde types die door (social) media uitgewoond worden voor wat korte termijn entertainment.

 14. 14

  Wie is ‘iedereen’ en wat is ‘aanbid’ (waar je overigens een t vergat!)?
  Neem een kopje rooibos en probeer te relativeren.
  Tenzij je echt een goed idee hebt en daarmee de wereld gaat redden….

 15. 15

  excuses, zal ik namen noemen anoniempje?

 16. 16

  Doe wat je wil!
  Ik vind het niet zo netjes dat je op bevenstaande manier generaliseert en dat maak ik kenbaar. Meer niet. Tevens hoop ik oprecht dat je een goed idee hebt om de wereld te redden. 🙂

 17. 17

  *bovenstaande*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


MyMonobrow.nl MyMonobrow.nl