En toen had je weer een reden om veel te veel geld aan Nike Air Jordan V’s uit te geven

mode, play - Geplaatst op 10 maart 2015

Jij ziet een paar hysterische sportschoenen. Ik zie een tastbare connectie met alles wat mooi was in mijn jeugd. Dus kom maar door met deze Air Jordan V Space Jam hatseflatsers.

De eerlijkheid gebied me te melden dat ik nog nooit de eigenaar van een paar AJ 5’s ben geweest. Ja, een keer heel kort, maar toen bleek dat mijn 9,5 US Nike schoenmaat niet voor het Jordan label geldt. Dus mijn vers ge├»mporteerde (Japan), maar net te kleine sneakers heb ik met pijn in mijn hart verkocht.

Tijd voor een herkansing met deze opnieuw uitgebrachte klassieker. De Air Jordan V – “Ode-aan-de-film-Space-Jam-met-Bugs-Bunny-&-Michael-Jordan-versie.” Inmiddels draagt zelfs je nichtje uit Nijkerk dit tijdloze ontwerp van Nike schoenenguru Tinker Hatfield, maar toch. Ik. Wil. Dit.

Te koop vanaf 15 juni voor iets van 170 zuurgehosselde euro’s.

air-jordan-5-space-jam-2015-retro-release-date-1

air-jordan-5-space-jam-2015-retro-release-date-2

Tweet Dit Knal op Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


MyMonobrow.nl MyMonobrow.nl