Doe het ghoe, neem een tattoo

.alt, play - Geplaatst op 29 april 2013

Afgelopen zaterdag werd ik te grazen genomen door de naald van Emiel Steenhuizen. Die ken je misschien nog uit de documentaire All We Ever Wanted. Emiel werkt in de studio van Rob Admiraal naast fijne fijnerikken als Lina Stigsson en Jan Paul Jansen.

Overigens is dit echt het slechtste moment om een foto te publiceren van deze tattoo, want de huid is nog lang niet genezen. Dus als je iets scherps denkt te kunnen commenten over het rillerige lijntje van het Camping Gaz lampje: dat komt straks, als de oude huidcellen verdwenen zijn, helemaal goed. Maar dank voor je medeleven. Waar je naar kijkt? Een typisch vakantietafereeltje van ondergetekende: Frankrijk, De Waard tent, Aix-en-Proven├že: beste tijd ooit. Danku vake en moeke. <3

Tweet Dit Knal op Facebook

Comments

  1. 1

    Ik draai regelmatig Rose Tatoo van de Dropkick Murphys voor m’n mannin. Maar ze wil er niets van weten. Ik mag het gewoonweg niet. Dat maakt me jaloers. Wel heel mooi, als ik me bedenk dat het nog mooier wordt.

  2. 2

    Ha, die strijd heb ik nooit hoeven voeren. Maar wees blij. Een tattoo nemen is natuurlijk een van de domste dingen die je kunt doen. Wel bijzonder. Maar toch ook heel dom. Gelukkig haal ik verder niet zoveel stompzinnige zaken uit. Dus kan ik dit prima hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


MyMonobrow.nl MyMonobrow.nl