Dit meubel gaat lekker bij je collectie Magic-kaartjes, Dungeons & Dragons-speelset, Warhammer-poppetjes en Legoverzameling.

play - Geplaatst op 2 augustus 2014

De ultieme fantasie van elke fanatieke science fiction- en fantasayfan? Dat zijn beste vrienden (nog beter: de liefde van zijn leven) net zo into goblins, ruimteoorlogen en de apocalypse is als hijzelf. Het zal je maar gebeuren dat je verliefd wordt op iemand die niet alleen je vleesvervangers bakt en sokken wast, maar ook meer weet van de stamina van een Warlock level 32, dan jij.

Woon je inmiddels samen met je droomgnoom (m/v)? Dan is de kans groot dat er een moment komt waarop je samen naar een Ikea filiaal rijdt, voorprettend met de gedachte samen een Billy in elkaar te zetten en vol te stoppen met action figures en overzichtswerken van Frank Frazetta.

geekchic-_sultan_-002_3

Stop.

Voorkom dit moment.

Spaar liever even door en investeer in de SULTAN: het geekmeubel to end al geekmeubels. Een handgemaakt, houten monster waarmee je de rest van je leven meer avonturen beleefd dan er op de harde schijf staan van George R.R. Martin.

De Sultan is puik vakwerk. Verschrikkelijk lelijk, sure. Maar deze tafel is niks minder dan het ultieme instrument waarmee je aan je dagelijkse realiteit ontsnapt. Dit is die teletijdmachine van professor Barabas, dit is escapisme 2.0.

geekchic-_sultan_-015

Dus. Ga gewoon voor dit meubel waarmee je al je zogenaamd volwassen, fantasieloze kennissen en relaties om de tuin leidt. “Ja, het gaat heel goed met me, ik werk voor de ABN als chipkniptester, wil je wat drinken? Oh dit is mijn speeltafel, maar we kunnen hier gewoon een biertje aan drinken.”

De Sultan is niets minder dan de normalo accceptie van alles waar jij als geeky outcast voor staat en vroeger mee gepest werd. Dus wat zul je je lekker voelen als je oom en tante op bezoek komen en je complimenteren met je inrichting, niet wetende dat het pronkstuk van je kamer gemaakt is om tweekoppige Orcs mee kleiner te maken.

geekchic-_sultan_-017

Je scoort dit beest hierrrrr. Moet je wel 12000 dollar meebrengen.

Tweet Dit Knal op Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


MyMonobrow.nl MyMonobrow.nl