Boek ‘Em Down

.alt, random - Geplaatst op 8 september 2008

Eigenlijk best jammer dat je geen romans leest. Daardoor mis je niet alleen verhalen die je leven mooier maken. De shitload aan soms instant classic cover-ontwerpen krijg je ook niet te zien.

Ik ben laatst weer begonnen aan de Tandeloze Tijd van Adri ‘Ik heb last van aften, misschien moet ik wat meer fruit eten’ van der Heijden.

Dat is mooi jongen. Een groots verhaal over leven in de breedte: alles eruit halen wat erin zit tot je stuk gaat. En die covers vind ik toevallig ook supernice.

Je scoort de boeken hier, maar helaas niet de druk die ik heb. (En pas op voor z’n recentere werk, dat is echt onleesbaar.)

Tweet Dit Knal op Facebook

Comments

 1. 1

  ik hoorde eens dat hij in dat boek van de tandloze tijd beschreef hoe hij altijd van de heuvel op de berg en dalse weg naar beneden racete. daar kan ik aan relaten, want ik woon op die heuvel.

 2. AvatarBalvert Batje
  2

  Echt? Mooi wonen daar volgens mij. Plus best kut wanneer je dronken weer omhoog moet fietsen.

 3. 3

  Ja echt. Hengstdal vertegenwoordiging. We hebben hier de ‘Rode wijk’ ghetto en een jeugdgevangenis. Die bult is in dat boek vast hoger dan in het echt, maar word, dronken en bergop is niet cool samen.

 4. 4

  Mooi man. Goeie tenengame heb je daar op die foto, waarde vrind.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *