Big In 2011: Jai Paul Tekent Bij XL Recordings

boombap - Geplaatst op 13 december 2010

Jai Paul is het geluid dat Falkor maakt als je op zijn rug door de mooiste herinneringen uit je jeugd vliegt. Dat never ending instant feel goed gevoel, verpakt in een stuiterende wilde frisheid van limoenen die je alleen anno 2010 in een groentewinkel tegenkomt. Holy crap wat klinkt dit lekker door mijn Koss Porta Pro‘tjes.

Ben misschien een beetje laat met Jai Paul. Als je scherp was had je de demo’s van deze 21-jarige toppher uit East London ‘bijvoorbeeld al voorbij horen komen op Girls & Beats # 63, ¬†maar hey, dit gaat zo verschrikkelijk exploderen in 2011 (al was het maar omdat hij bij XL Recordings getekend heeft), dat mag in 2010 nog best een paar keer gezegd worden.

Jai Paul – BTSTU

Emiliana Torrini – Jungle Drum (Jai Paul remix)

Tweet Dit Knal op Facebook

Comments

 1. 1

  what Monobrow says.

 2. AvatarHeujHeujHeuj
  2

  Zat me al sinds april dit jaar af te vragen waarom ik maar niemand over deze jongen hoorde, en believe me, ik heb mensen erover verteld. Heel vaak. En vervelend.
  Nu gelukkig bij Monobrow op de buis, dus dan zal het wel goed gaan komen. Wedden?

 3. 3

  Dat zei Jos Brink ook en zie hoe het met hem is afgelopen. Maar ben blij dat ik niet de enige ben die hier goed op gaat. Ik heb Paradiso even gepolst of er plannen zijn om hem te boeken. Keeps you posted.

 4. 4

  Vond BTSTU erg tof, en Jungle Drum leuk, maar heb sindsdien niks nieuws van ’em gehoord. Denk dat XL Recordings snel zijn album moet uitbrengen om z’n ‘fans’ warm te houden sinds hijzelf niet als DJ draait.

 5. 5

  Dat lijkt me ook ja. Hoop echt dat hij de verwachtingen inlost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


MyMonobrow.nl MyMonobrow.nl