American Apparel vs Uniqlo Model Fight #01

d'oh, mode - Geplaatst op 14 december 2010

American Apparel en Uniqlo. Twee gigantische modemerken die jou allebei proberen te verleiden door op een uitgesproken manier modellen in te zetten. De een heel clean, de ander kiest voor een nasty invalshoek. Whatever, MonoBrow is net zo gek op de advertising van Uniqlo als die van AA. Grote vraag is wie zou winnen als ze elkaar zouden tegenkomen in een slecht verlicht steegje.

IN DE LINKERHOEK
Bobo Stephanie Siow, een Amerikaanse met Maleisische boobs roots die nog het meest lijkt op een vleesgeworden hentai-fantasie. Maar dan wel eentje waar je vibrerende octopussen uit de buurt wilt houden. Daar is ze veel te schattig voor.

IN DE RECHTERHOEK
Raquel Zimmermann, topmodel uit Brazilië wat je niet zou zeggen bij het zien van de puntgave, bleke huid van dit poppetje. Die lijkt in niets op de puisterige realiteit van de gemiddelde Rio de Janet, veroorzaakt door een eenzijdig dieet van varkensvlees en frisdrank.

RONDE 1
Close call. Bobo lijkt je makkelijker gek te maken met dat guitige bekkie. Maar Raquel’s extra large mond is ook berekend op die rare voetfantasie van je.

Uitstraling: Bobo 1 – 0 Raquel

RONDE 2
Dit is makkelijk: Bobo, die zie je elke dag in de tram/bus/metro/trein/pont/nachtbus. Zij is de subliminatie van alle buurmeisjes op aarde. Raquel daarentegen is een figurant uit het nooit uitgebrachte, straight to video vervolg op The Breakfast club.

Bereikbaarheid: Bobo 2 – 0 Raquel

RONDE 3
Wanneer is het tijd voor sexy time? Dat is altijd nèt na kwart voor pardy time. Maar geloof me, wanneer je voor een van deze modellen staat weet je gelijk hoe laat het is.

Tijd voor sexytime: Raquel half vijf ‘s middags1 uur ‘s nachts Bobo

WINNAAR
Bobo

Tweet Dit Knal op Facebook

Comments

 1. 1

  Monobrow ik wil niet die dude zijn en vindt de invalshoek van je stukje ook echt leuk, maar het linker meisje heeft toch echt een Urban Outfitters jasje aan.

 2. 2

  Fuck. Ik twijfelde nog. Maar dacht dat het om het gouden rokje ging. Ze doet namelijk wel dingen voor AA….

 3. 3

  Lol @ Rory *back to Wiener deconvolution*

 4. 4

  Ik zou het jasje bij HetM meenemen: http://forum.girlscene.nl/forum.php/list_message/4623489#m4623489

  Nevertheless ik deed wel een L.O.Letje

 5. 5

  Hoho, ik had toch wel een beetje gelijk: dat rokje is van AA.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


MyMonobrow.nl MyMonobrow.nl