1e Hulp Bij Vlinderstrikken Door Madame Papillon

mode - Geplaatst op 25 juni 2012

Uiteindelijk komt alles neer op je doorzettingsvermogen. Niks gaat vanzelf. Liefde niet, bakken vol pesos, erkenning, kwaliteit, een tosti ham kaas,  zelfvertrouwen, stijl: niks niet. Jammer dus dat procrastinatie altijd op de loer ligt als de ultieme verleider.

Er zijn zoveel easy opties om iets anders te doen dan wat je zou moeten doen. Moeten ja, want vegeteren op een in Villa Arena gekochte bank in een buitenwijk van Lelystad, pardytime nootjes binnen handbereik, dàt kan altijd nog. Zodra je beseft dat je eigenlijk geen keuze hebt en wel moet doorzetten, is de overgang van dagdroom naar succesvolle dagtaak helemaal niet zo onwaarschijnlijk.

Wat het je oplevert is natuurlijk voor iedereen anders. Succes is relatief en AUW!

/grijpt naar pijnlijke knie na intrappen open deur

Anyhoo.

Er is maar een weg en die gaat voorwaarts. Van b.e.u.k.e.n.s.t.e.i.n. de diepte in. Met je hoofd naar beneden. Iemand die weet hoe dit voelt is Eva van Liempt. Ze is druk met haar label Madame Papillon dat nu nog bestaat uit handgemaakte vlinderstrikken van bijzondere stoffen en prints. Maar uiteindelijk tot iets veel groters kan uitgroeien. Of niet natuurlijk. Want wat ze nu doet is al geweldig. Zou jij ook eens moeten proberen. Stuur me maar een mailtje als je website online is, dan schrijf ik met alle liefde net zo’n posting als deze.

Ondertussen natuurlijk een custom bow-tie bestellen: Madame Papillon.

Tweet Dit Knal op Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


MyMonobrow.nl MyMonobrow.nl